Maak indruk met het perfecte kraamcadeau voor je collega die vader wordt!

Kraamcadeau voor papa. Tip: de Vaderboks

Ik dacht altijd dat ik geen type was voor het vaderschap. Maar nu mijn dochter is geboren weet ik het zeker.

Dus je mannelijke collega heeft groot nieuws: hij wordt vader! Een moment boordevol emotie en opwinding. Maar nu komt het lastige deel: het vinden van het perfecte kraamcadeau dat hem wegblaast. Maak je geen zorgen, wij hebben de leukste kraamcadeaus voor je op een rij gezet! 

In deze blog delen we onze mooiste producten om jouw mannelijke collega te laten stralen als een pro. Want wij als ervaren kerels van kraamcadeaus weten met welke verrassingen jij zeker indruk gaat maken.

Cadeau voor aanstaande vader Vaderboks review

1. Lekker praktisch!

Laten we eerlijk zijn, vaders hebben een beetje hulp nodig bij het ouderschap. Dus waarom geef je je collega niet een praktisch cadeau waar hij echt iets aan heeft?  Denk aan een handige luiertas die eruitziet als een stoere rugzak, of een draagzak die ervoor zorgt dat vader zijn kleintje dicht bij zich kan dragen terwijl hij zijn handen vrij heeft.

Uitgelicht: De Womboo Draagbuidel

Dit draagshirt is een echte musthave voor papa! De makkelijkste manier voor de aanstaande vader om zijn kleine baby bij zich te dragen.

womboo draagbuidel voor de aanstaande vader

Deze Womboo buidelcape vind je in de volgende Vaderboks:

2. Vergeet de vader niet

Hoewel het moederschap vaak in de schijnwerpers staat, is het belangrijk om de vaders niet te vergeten! Geef je collega iets speciaals waarmee hij kan ontspannen en genieten van zijn nieuwe rol. Een bierbrouwset voor een me-time momentje, oordoppen om slaap in te halen of een ‘vadercave’-teken om zijn persoonlijke ruimte te markeren. Geweldige cadeau-opties om zijn vaderlijke trots te vieren. Want laten we eerlijk zijn, hij verdient het om in de watten gelegd te worden, toch?

Uitgelicht: Papa Beer

Met het Papa Beer van Brouwerij Eleven geef je een ode aan alle papa’s. Met een laag alcoholpercentage kan de aanstaande vader toch even genieten van een heerlijk me-time momentje.

Brouwerij Eleven Papa Beer 33cl bier blikje 5,5%

Papa Beer vind je in de volgende boxen:

3. Persoonlijke verzorging voor de nieuwe vaders

We weten allemaal dat sommige mannen wel wat hulp kunnen gebruiken als het gaat om persoonlijke verzorging. Met de Vaderboks geef je de kersverse vader de tools die hij nodig heeft om zijn “dad bod” te verzorgen. Denk aan een grappig bedrukte handdoek met de tekst “Dad Bod in Progress” en verzorgingsproducten die perfect zijn voor de mannelijke huid.

Uitgelicht: Facemask van Barber Pro

Verzorgingsproducten voor mannen? Zeker wel! Dit gezichtsmasker werkt verkoelend en met actieve kool om vermoeide ogen te verminderen.

Barber Pro Onder Oogmasker 'Under Eye Mask'

De Facemask vind je in de volgende boxen:

4. Vader-en-baby-matching-outfits

Een vader die matcht met zijn mini-me: dan een vader die met zijn mini-me matcht? Met de Vaderboks kun je hier helemaal voor zorgen! Deze cadeaubox bevat schattige matching outfits voor vader en baby, zoals bijpassende t-shirts met grappige slogans zoals “Like Father, Like Son” of “Team No Sleep”. Het zal niet alleen voor vertederende foto’s zorgen, ook versterkt dit sowieso de band tussen vader en kind!

5. Survivalgids voor aanstaande vaders

Het vaderschap is soms een verwarrend terrein, dus waarom geen survivalgids geven aan die toekomstige papa om hem voor te bereiden op de komende uitdagingen? Stel samen met verschillende collega’s praktische en humoristische tips op. Van luierwisseltechnieken tot het spelen van slaapliedjes, hij zal er helemaal klaar voor zijn!

Uitgelicht: De Gebarendoodle

Met dit leuke gebarenboekje van Gebarendoodle leer je eenvoudig en snel de gebaren van je kindje. Zo krijg je op een leuke manier inzicht in zijn of haar belevingswereld.
Boek De Gebarendoodle Basisgebaren voor Baby’s, Dreumesen en Peuters

De Gebarendoodle vind je in de volgende Vaderboks:

Keuzestress? Altijd raak met de Vaderboks!

De Vaderboks is in het leven geroepen door twee papa’s die de juiste aandacht misten voor het moderne vaderschap. Behalve het delen van verhalen en ervaringen, verdienen papa's ook een speciaal kraamcadeau waar ze de eerste maanden écht wat aan hebben. 

Meer tips voor en ervaringen van vaders ontdekken?