Vaderboks: een uniek cadeau voor nieuwe vaders

Team Vaderboks kraamcadeau voor vaders

Daar zit hij dan: van jonge god getransformeerd tot een onervaren, prille vader. Een schreeuwend kind in zijn armen, een partner die wenst dat hij precies kan ruiken waar ze behoefte aan heeft en een huis dat in één klap omgetoverd is tot zwijnenstal. Met één gedachte razend door zijn hoofd: “Waar de hell ben ik aan begonnen?”

Nou, aan het mooiste, unieke, stapelgekke en meest waardevolle avontuur van z’n leven! Vanaf nu is alles anders. Maar: de hulp is nabij. Want met de Vaderboks geef jij hét cadeau voor nieuwe vaders en red jij ‘m door z’n eerste kraamweken. 

De geboorte van Vaderboks

“Waarom bestaat er geen fatsoenlijk daddy to be cadeau dat je vrienden kan geven als ze vader worden?” Deze vraag spookte een lange tijd door de bovenkamers van Valentijn en Jos. Twee papa’s die net zoals jij vinden dat aanstaande vaders een tof cadeau verdienen.

Met onze eigen ervaringen als inspiratie, hebben we een unieke cadeaubox samengesteld die elke nieuwe vader zal verrassen.

Mannen met een missie

De Vaderboks is geboren met een reden: we willen vaders een hart onder de riem steken en laten weten dat ook zij een belangrijke rol spelen in het ouderschap. Iedere vader, zelfs in aanloop naar de geboorte, verdient een daddy to be cadeau dat speciaal voor hem is gemaakt. 

Met Vaderboks dagen we de norm uit en doorbreken het cliché. Want nee, niet alleen moeders verdienen aandacht en cadeaus tijdens de zwangerschap. 

Tip: naast onze mooie kwaliteitsproducten delen we ook graag tips, tricks en eerlijke verhalen in onze blog: voor vaders door vaders!

Vaderboks Negenmaandenbeurs
Valentijn & Jos op de Negenmaandenbeurs
Vaderboks Huisje boompje baby beurs
Valentijn op de Huisje Boompje Baby beurs

De vaders achter Vaderboks

Valentijn Duijser - 2 kids

Naast vader van Josien (9) en Veerle (11) ook enthousiast Gravelbiker, hockeyspeler en houtdraaier.

Mijn tip voor elke vader: leer je kind eerst het woordje mama uitspreken. Voordeel voor jou: Mama is super trots en ze vraagt alleen nog naar haar.

Vaderboks oprichter Valentijn met dochters
Jos_Vaderboks

Jos de Jong - 2 kids

Jos is vader van Norah Olivia (5) en Seth Olivier (2), boardgame-fanaat én de beste lasagnechef van Groningen.

Als ik naar een film of voorstelling met mijn kids ga kijk ik eigenlijk alleen naar hen. De reactie van die kleintjes op nieuwe dingen is onbetaalbaar!

Met de Vaderboks...

hoef je niet meer urenlang te zoeken naar het ideale cadeau

geef je een tof pakket waar de aanstaande papa echt wat aan heeft

geef je beslist een originele verrassing cadeau

Mooi verpakt en makkelijk om te geven

Een kant-en-klaar kraamcadeau voor nieuwe vaders! De Vaderboks is voorzien van handige, originele en grappige producten voor de vader én de kleine. Een box vol met premium producten die vaders door de eerste maanden van het vaderschap heen helpen: in goede en mindere tijden. 

Wist je dat we ook zakelijke Vaderboksen aanbieden? Dus wordt je collega vader: dan weet je wat je te doen staat. Geef je collega een kraamcadeau!

Wat vinden anderen van Vaderboks?

5/5
5/5
Tim Kühr
"Leuk cadeau voor de vader met handige producten, zoals een badcape, speelgoed en slofjes, maar ook leuke dingen (zoals oordoppen voor de nachtrust, een biertje, leuk tijdschrift). Kortom een leuke attentie van de vrouw voor de man."
5/5
5/5
Eline Tennebroek-ter Hart
"Eenvoudig bestellen en snel geleverd. Leuke artikelen voor de aanstaande vader."
4/5
4/5
Emanuela Festa
"Mijn man vond het heel leuk om de Vaderboks als cadeau te krijgen. Het is een verzameling van kleine cadeautjes die grappig maar ook wel handig kunnen zijn voor aanstaande vaders."
5/5
5/5
Pleun
"Perfecte service!! Snel gericht en we zijn er super blij mee!! Thanks voor deze top daad om het verzenden mogelijk te maken."
5/5
5/5
Melina
"Fantastische boks! dit is echt het perfecte kraamcadeau voor mannen. De verzending was super snel, service meedenkend en heel vriendelijk. Helemaal top!"
4/5
4/5
Eveline Deen
"Kleine maar mooie box + inhoud. Ontvanger was blij verrast. Zit een erg leuk boekje met gebarendoodles bij. Ik had de verpakking (bruine doos) er helaas niet om weggehaald, anders had ik gezien dat er nog een kaart bij zat waarop je een wens kon schrijven."

Geef ook een Vaderboks cadeau!

We versturen de Vaderboks rechtstreeks naar de aanstaande vader of eerst naar jou. Netjes verpakt zodat het tegen een stootje kan. Verras de papa to be extra met een gratis persoonlijke kaartje.