Vaderboks: voor de aanstaande papa's tijdens kerst!

Vader met kind tijdens kerst

Turns out Santa’s job is harder than I thought. Thanks for all those great Christmases, Dad!

Voor je het weet is het Kerstmis, de tijd van geven en ontvangen. Staat op dit moment ook je geliefde, broer of beste vriend op het punt om vader te worden? Misschien is zijn eerste spruit onderweg of is de kersverse papa nog aan het uitvogelen hoe hij luiers moet verwisselen zonder flauw te vallen. 

Als expert in het perfecte kraamcadeau geven we je in deze blog graag het beste advies. Maar ehh, spoiler: de #1 keuze delen we onderaan de tekst met je…

De leukste cadeau-ideeën voor de aanstaande vader tijdens kerst

 Als er een aanstaande vader in je leven is, hebben we enkele superleuke cadeau-ideeën die zeker zullen bevallen. Dus of je nu op zoek bent naar een cadeau van grootouder tot zoon, collega tot collega, vriend tot vriend of partner tot partner, er is voor elk wat wils!

Papa-op-Duty survivalkit

Wat dacht je van een leuk en praktisch geschenk? Vul een mand met alles wat een nieuwe vader nodig kan hebben – luiers, babydoekjes, rompertjes, babyflesjes, koffie voor die slapeloze nachten, en misschien zelfs wat mini-flesjes whisky voor die extreem slopende dagen. Voeg een grappige handleiding voor nieuwe vaders toe om het af te maken.

Baby-gadgets

Een draagbare luierwisselaar, een flessenwarmer op batterijen, of een coole luiertas speciaal ontworpen voor vaders, kunnen perfecte geschenken zijn. Alle gadgets die het leven van een nieuwe papa draaglijker kunnen maken zullen zeker op prijs worden gesteld.

Luistersessies

Of wat dacht je van een abonnement op Audible of een soortgelijke dienst? Veel nieuwe ouders hebben niet veel tijd om te lezen, maar met een audioboek kan de nieuwe vader een boek ‘lezen’ terwijl hij de baby voedt of in slaap wiegt.

Vader luistert naar audio

Personaliseer het!

Een gepersonaliseerd cadeau kan iets heel speciaals zijn. Denk aan een armband met de naam van de baby, een fotoalbum met de eerste foto’s van de echo of een gepersonaliseerd shirt met ‘Beste vader sinds 2023!’

Cadeaubon voor massage of spa

Wie zegt dat alleen moeders dit nodig hebben? Nieuwe vaders hebben ook veel op hun bordje en zouden zeker waarderen als ze wat tijd voor zichzelf kunnen hebben. Een cadeaubon voor een massage, een spa, of zelfs voor zijn favoriete restaurant kan een welkome verrassing zijn.

Liever alle leukste cadeaus in één? Kies voor de Vaderboks!

Vaderboks is niet zomaar een giftbox, het is de ultieme overlevingskit voor nieuwe vaders. Vol met handige spullen en coole gadgets. 

Dus, wat zit er allemaal in deze magische box? Laten we eens een kijkje nemen!

De Womboo Draagbuidel

Hoe kan kerst nou nóg warmer en knusser worden? Easy, met de Womboo Buidelcape. Het is de perfecte oplossing voor koude kerstochtenden. Je kindje knus tegen je aan en je handen vrij voor het openmaken van meer cadeautjes. Deze Womboo Buidelcape is als een magische poncho voor superpapa’s en onmisbaar in elke papa-survivalkit.

womboo draagbuidel voor de aanstaande vader

Deze Womboo buidelcape vind je in de volgende boxen:

Papa Beer

Heb je ook al nachtmerries over luieruitslag en koliek? Hier is iets om je moed in te drinken. 
Geen kerst zonder een lekker biertje, toch? Deze fles vol vloeibaar goud van Brouwerij Eleven doet dienst als moed-booster wanneer je aankomende kerstavonden non-stop babyslaapliedjes aan het zingen bent. En natuurlijk om je eerste kerst als nieuwe papa te vieren. Proost op dat!

Brouwerij Eleven Papa Beer 33cl bier blikje 5,5%

Het Papa Beer vind je in de volgende boxen:

Facemask van Barber Pro

Aanstaande papa’s zijn ook maar mensen, met dezelfde behoefte aan wat me-time. Terwijl mama eindelijk wat slaap pakt en de baby in dromenland is, kan papa zijn huid lekker verwennen. 

Want onder die kerstmuts wil je natuurlijk een stralende huid! Met de facemask van Barber Pro heb je het perfecte cadeau voor wat zelfzorg tussen die drukke kerstdagen en de chaotische opvoeding door!

Barber Pro Onder Oogmasker 'Under Eye Mask'

De Facemask vind je in de volgende boxen:

Little riots babyslofjes

Kerst draait allemaal om gezelligheid en warmte. De babyslofjes van Little Riots passen daar perfect bij! Ze zijn schattiger dan Rudolph het rendier en warmer dan de kersttrui van je oom. 

Deze babyslofjes van Little Riots zijn net kleine, fuzzy gewatteerde hemeltjes voor babyvoetjes. Het perfecte cadeau om je te herinneren aan de kleine stapjes die ze samen als familie gaan zetten. Letterlijk.

Little Riots Antislip Babyslofjes fleece zwart

De Little Riots babyslofjes vind je in de volgende boxen:

Ready To Drink Shake van Jakefood

Kerst betekent feest en eten… veel eten. Na de feestdagen kan je als drukke vader dus best een gezonde start gebruiken.

 

Met de Ready to Drink Shake van Jakefood krijg je in één klap een groot deel van je benodigde voedingsstoffen binnen. Snel, eenvoudig en voedzaam. Zo kan je je focussen op het belangrijkste: de nieuwe kleine spruit.

Jake Food shake 100% plant based

De Ready to Drink Shake van Jakefood vind je in de volgende boxen:

Keuzestress? Altijd raak met de Vaderboks!

De Vaderboks is in het leven geroepen door twee papa’s die de juiste aandacht misten voor het moderne vaderschap. Behalve het delen van verhalen en ervaringen, verdienen papa's ook een speciaal kraamcadeau waar ze de eerste maanden écht wat aan hebben. 

Meer tips voor en ervaringen van vaders ontdekken?