Het beste cadeau voor de eerste verjaardag als papa

vader viert verjaardag met kind

There is nothing like the first birthday as a father. It’s filled with so much love and joy that is impossible to put into words.

Eerste keer papa? Daar hoor je cadeaus voor te krijgen!

Een jaartje ouder en straks vele grijze haren rijker. Vader worden gaat niet altijd over rozen en vergt, vooral in de eerste periode, veel energie. Welk cadeau kan tippen aan die oneindige rollercoaster waarin hij zich straks bevindt? We delen de leukste ideeën. En al deze producten zijn natuurlijk terug te vinden in onze eigen cadeauboxen!

Het boek: "Tuurlijk schatje"

Al ooit een handleiding voor vaders gezien? Nee, die bestaat niet. Maar het boek “Tuurlijk schatje” van Jasper Rombout komt akelig dichtbij. Het is de survivalkit voor de aanstaande vader. 

Het leren omgaan met je hormonale vrouw, ontelbare slapeloze nachten en kindergeschreeuw krijgt zo een komische twist. Met dit boek is de man voorbereid op een safari naar het onbekende oerwoud van het vaderschap.

Boek Tuurlijk schatje van Jasper Rombout

Het boek “Tuurlijk schatje” vind je in de volgende Vaderboks:

Papa beer van Brouwerij Eleven

Wat is er mannelijker dan op z’n verjaardag een biertje met de naam ‘Papa beer’ te nuttigen? Want tussen de poepluiers en de slapeloze nachten door kunnen alle vaders-in-spé wel een steuntje in de rug gebruiken. 

En laten we eerlijk zijn, wat geeft meer steun dan een biertje op z’n tijd? Dit verjaardagscadeau is niet alleen genieten, maar ook een cool eerbetoon aan zijn nieuwe titel.

Brouwerij Eleven Papa Beer 33cl bier blikje 5,5%

Het Papa Beer vind je in de volgende boxen:

3. De Gebarendoodle

Met de Gebarendoodle verandert de aanstaande vader in een ware babyfluisteraar. Opeens spreekt hij de onbekende taal van de allerkleinsten. Hiermee scoor je niet alleen bij de toekomstige vader, maar ook bij de kleine spruit zelf. 


Want mannen, we weten het: communiceren is niet altijd jullie sterkste kant. Daarom is de Gebarendoodle een geschenk uit de hemel. Dit is een boek met gebaarcodes waarmee je de belangrijkste babytaal kunt ‘spreken’, zonder een woord te zeggen! Grappig, leerzaam en gegarandeerd succesvol.

Boek De Gebarendoodle Basisgebaren voor Baby’s, Dreumesen en Peuters

De Gebarendoodle vind je in de volgende boxen:

Footy voetballen in huis

Breng de papa-in-spé weer even terug naar zijn kindertijd met Footy. Deze voetbal is geschikt om in huis te spelen en zal niet de priceless vaas van oma omstoten. Een manier om op een leuke manier de speelse kant van het vaderschap te ervaren! Misschien leert hij zelfs een trucje of twee die hij later aan de kleine kan leren.

FOOOTY opvouwbare Reis Voetbal geel

De Footy voetbal vind je in de volgende boxen:

De FPPR pocket pussy

Vaderschap kan ook een realiteit zijn waarbij je seksleven een beetje, of veel, minder wordt. Geen zorgen! Met de FPPR pocket pussy kunnen de toekomstige vaders op elk moment van de dag een pleziertje hebben. Ook als mama misschien iets te moe is.

FPPR. Vagina Masturbator

De FPPR Pocket Pussy vind je in de volgende Vaderboks:

Keuzestress? Altijd raak met de Vaderboks!

Als je de aanstaande, jarige vader een cadeau geeft, doe het dan goed en memorabel! Vergeet de gebruikelijke sokken-set dit jaar verras je de jarige met iets unieks, handigs en hilarisch!

Meer tips voor en ervaringen van vaders ontdekken?