ShopOver onsVeelgestelde vragenBlogReviews
Direct Bestellen
Zó leuk is de Vaderboks!
Benieuwd naar de mening van gevers en ontvangers die je zijn voorgegaan? Lees hier wat je kunt verwachten van de Vaderboks.
4,5/5 sterren van Google Reviews
4.5/5
Jan Heemskerk (auteur van The Dad en voormalig Playboy redacteur)
"Een doos met een prima evenwicht tussen nuttig en grappig. En dat alles prachtig uitgeserveerd in stijlvol blauw"
5/5
WernerHG
"Viel goed in de smaak."
5/5
Elisabeth
"Dit was echt een super cadeau voor 3 nieuwbakken vaders hier op kantoor. Er is heel wat afgelachen. Geweldig!"
5/5
Marc Tuinier
“Jos dacht goed met ons mee, omdat we een Engelstalige collega hebben die geen Nederlands leest. Persoonlijk aandacht, tijdig geleverd en een fantastisch product om te geven!”
4/5
Dennis
"Geweldig cadeau voor aanstaande vaders. Ik heb zelf in het verleden een luiertaart en andere onzin ontvangen als cadeau voor mijn vaderschap, maar hier heb je tenminste iets aan. De doos bevat leuke, bruikbare kwaliteitsproducten. Bovendien heeft het mij en mijn vrienden een hoop tijd bespaard iets te vinden dat niet afgezaagd is, ook niet onbelangrijk!"
5/5
Marije Veltman
“Wat een top cadeau voor een aanstaande vader! Voor de babyshower van mijn zus wilden we ook de aanstaande papa in de watten leggen. Hij was compleet verrast! “Wat super leuk dat jullie ook aan mij gedacht hebben!”
5/5
Giwrgos 135
“Perfect cadeau voor onze collega, ook zeer goede service”
5/5
Tom Lane
“Eindelijk een leuk origineel cadeau voor de vaders!”
5/5
Aygul Yilmaz
“Leuk weggeven maar ook leuk voor manas omdat je niet weet wat erin zit! Wij hebben moeten lachen om wat producten dus zeker geslaagd!”
4.5/5
Henk Alssema
"Nadat ik de boks had gegeven op de dadchelor party braken de vliezen en is mijn kleinzoon geboren. De Vaderboks heeft dus grote impact gehad!"
4.5/5
Marc
"Aanrader! We hebben een Vaderboks cadeau gedaan aan een van onze vrienden die vader wordt. Ik had het zelf ook wel cadeau willen krijgen toen ik vader werd. De doos is mooi en de inhoud kwalitatief goed. Zeker iets dat ik de volgende keer weer zal doen".
Contact via Whatsapp
Peizerweg 97 9727 AJ, Groningen
Volg Vaderboks op sociale media.
© 2023 Vaderboks
Algemene voorwaarden
|
Privacyverklaring
|
KVK: 85708240 | BTW: NL863714110B01
Veilig betalen met ideal