ShopOver onsVeelgestelde vragenBlogReviews
Direct Bestellen
Heb je nog vragen?
We hebben geen geheimen voor je. Is er toch nog iets niet helemaal duidelijk? Grote kans dat het antwoord hier tussen staat!
Algemeen
De gehele inhoud is een verrassing maar verwacht hoogwaardige producten die speciaal zijn geselecteerd om aanstaande vaders door de eerste maanden van het vaderschap heen te helpen. De samenstelling is een gezonde mix tussen nuttige, ontspannende en grappige producten. Een aantal producten kun je terugvinden op onze productpagina.
Ja dat kan. Tijdens de bestelling kun je aangeven naar welk adres we de Vaderboks moeten sturen. Je kunt je boks direct voorzien van een persoonlijke note zodat de ontvanger weet van wie dit originele cadeau afkomstig is.
Ja. De retourzending moet ongeopend en onbeschadigd in de originele verpakking binnen 14 kalenderdagen na aflevering in ons bezit zijn. We storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst en verwerking terug op je rekening.

De bezorger biedt de bestelling aan op het afleveradres. Mocht je niet thuis zijn tijdens de eerste bezorgpoging, dan ontvang je hiervan een notificatie. Dit kan door middel van een briefje in de brievenbus, via de Track & Trace link of via mail.
De bezorger laat weten met een van de volgende 3 opties waar je bestelling is:

  • Ze komen de volgende dag terug;

  • De bestelling ligt bij de buren;

  • Of de bestelling ligt bij een afhaalpunt.

Ja dat kan. Het biertje dat standaard in je Vaderboks zit bevat alcohol. Laat ons via het opmerkingenveld op de bestelpagina weten als je liever een alcoholvrije variant in je Vaderboks wilt hebben. Wij wisselen het standaard biertje dan om voor een alcoholvrij biertje.

Nee. Op dit moment verzenden we je Vaderboks alleen binnen Nederland. Natuurlijk kun je deze na ontvangst wel zelf naar het buitenland verzenden.

Ja. De Vaderboks wordt in een stevige blanco doos verpakt. Aan de buitenkant is niet te zien wat er in de doos zit of waar het pakket vandaan komt.

Heb je hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice via een van de onderstaande kanalen

Jos de Jong
Founder Vaderboks

Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden van maandag - zondag 09.00 - 21.00 uur

WhatsApp
Start nu een gesprek met ons. Binnen 2 uur heb je antwoordt
Neem contact op
Mail ons
We streven ernaar om binnen 1 dag conctact met je op te nemen
Stuur een mail
Contact via Whatsapp
Peizerweg 97 9727 AJ, Groningen
Volg Vaderboks op sociale media.
© 2023 Vaderboks
Algemene voorwaarden
|
Privacyverklaring
|
KVK: 85708240 | BTW: NL863714110B01
Veilig betalen met ideal