Heb je nog vragen?

We hebben geen geheimen voor je. Is er toch nog iets niet helemaal duidelijk? Grote kans dat het antwoord hier tussen staat!

Algemeen

Wordt mijn Vaderboks discreet verstuurd?

Ja. De Vaderboks wordt in een stevige blanco doos verpakt. Aan de buitenkant is niet te zien wat er in de doos zit of waar het pakket vandaan komt.

Versturen jullie de Vaderboks ook naar het buitenland?

Nee. Op dit moment verzenden we je Vaderboks alleen binnen Nederland. Natuurlijk kun je deze na ontvangst wel zelf naar het buitenland verzenden.

Kan ik een alcoholvrije Vaderboks bestellen?

Ja dat kan. Het biertje dat standaard in je Vaderboks zit bevat alcohol. Laat ons via het opmerkingenveld op de bestelpagina weten als je liever een alcoholvrije variant in je Vaderboks wilt hebben. Wij wisselen het standaard biertje dan om voor een alcoholvrij biertje.

Wat gebeurt er met je bestelling als je niet thuis bent?

De bezorger biedt de bestelling aan op het afleveradres. Mocht je niet thuis zijn tijdens de eerste bezorgpoging, dan ontvang je hiervan een notificatie. Dit kan door middel van een briefje in de brievenbus, via de Track & Trace link of via mail.
De bezorger laat weten met een van de volgende 3 opties waar je bestelling is:

  • Ze komen de volgende dag terug;
  • De bestelling ligt bij de buren;
  • Of de bestelling ligt bij een afhaalpunt.
Kan ik de Vaderboks retourneren?

Ja. De retourzending moet ongeopend en onbeschadigd in de originele verpakking binnen 14 kalenderdagen na aflevering in ons bezit zijn. We storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst en verwerking terug op je rekening.

Wat zit er in de Vaderboks?

De gehele inhoud van de Vaderboksen kan je bekijken op de productpagina's. Verwacht hoogwaardige producten die speciaal zijn geselecteerd om aanstaande vaders door de eerste maanden van het vaderschap heen te helpen. De samenstelling is een gezonde mix tussen nuttige, ontspannende en grappige producten.

Heb je hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice via een van de onderstaande kanalen

Vaderboks auteur Jos

Jos de Jong
Founder Vaderboks

Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden van maandag – zondag 09.00 – 21.00 uur

WhatsApp

Start nu een gesprek met ons. We beloven je een snel antwoord! 

Mail ons

We streven ernaar om binnen 1 dag contact met je op te nemen

[email protected]